29 oktober, 2014

Samarbetspartners

Jag har flera samarbetspartners för att min satsning mot världstoppen ska fungera,

noname för träningskläder
VJ sport för orienteringsskor
Actic för gym och bad
Fujitsu ekonomiskt.

Vi har startat upp ett juniorelitteam där vi ständigt jobbar för att få fler sponsorer för att kunna finansiera vår satsning. Vi jobbar just nu med ett projekt som kallas 500-klubben där vem som helst, privatperson eller företag kan vara med och sponsra teamet med en 500-lapp. Är du intresserad, hör av dig till hagstrom_95@hotmail.com, så hör vi av oss med mer info!

Gup5EOODYnJunM8Cau-O

FAIKS elitsatsning fortsätter med ett nytt initiativ. Målet är att kunna behålla elitsatsande talanger inom klubben och i stan, trots de ökade kostnader det medför att ha den typen av verksamhet. Årets elittrupp består av Amanda Blennow, Elsa Wilhelmsson, Sara Hagström, Johanna Hagström och Vilma Blennow. Rolf Gabrielsson, Thomas Hjert, Torbjörn Löfving och Caroline Hagström hjälper till och stöttar för att få denna satsning att gå runt.  

 Vi har redan bra sponsorer, men söker efter fler. Vi har också startat det vi kallar ”500-klubben”. Tanken med den är privatpersoner och mindre företag kan stötta elitsatsningen på ett enkelt sätt genom att bidra med 500 kr. Vill du vara med i denna ”klubb” och stötta FAIK:s deltagande i stora stafetter, SM, EM, VM så är det välkommet. Sprid gärna infon om detta till släkt, vänner och de kontakter du har. En grundtanke är att detta inte ska konkurrera med FAIK:s övriga verksamhet, utan vara inspirerande och roligt för ”upcoming” barn och ungdomar och hela FAIK.

 För att vara med tar du kontakt med någon av ovanstående personer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *