29 oktober, 2014

Om mig

DSC_1003 - kopia

Hej och välkommen till min hemsida! Jag som skriver heter Sara Hagström och är en elitsatsande tjej inom sporten orientering.  Jag springer för IFK Göteborg och bor sedan hösten 2015 i Göteborg för att studera på Chalmers till civilingenjör i samhällsbyggnad.

Jag har hållit på med orientering så länge jag kan minnas, men jag har också varit friidrottare och längdskidåkare när jag var yngre, där jag faktiskt har en seger i Lilla Lidingöloppet och en 4e plats på USM i skidor.

Men det var alltså orienteringen som jag fastnade för, och den har alltid varit prioriterad i mitt liv. Därför valde jag att efter högstadiet börja på Eksjö Orienteringsgymnasim där jag hade tre riktigt fina år med underbara människor och utvecklande miljö.
Vintern 2014/2015 bodde jag i den norska staden Halden eftersom jag har valde att använda mitt uppehållsår mellan gymnasie och högskola till att bli bättre som orienterare. Utöver orientering är jag väldigt musikintresserad, kan 144 decimaler av pi, följer serien One Tree Hill och älskar saker som såpbubblor, lussekatter, tomtebloss och annat fint.

Jag har hållit några olika föreläsningar, bland annat om min satsning, utveckling och framtid, men även om tekniska och mentala tips. Är du intresserad av att höra mer kan jag kontaktas på mail, hagstrom_95@hotmail.com.

Klubb: IFK Göteborg (tidigare för Falköpings AIK OK)
Född: Falköping
Familj: Pappa Jonas, mamma Caroline, lillasyster Johanna och storebror Gustav
Bostadsort: Göteborg
Yrke: Studerar civilingenjör i samhällsbyggnad på Chalmers
Tävlingsskor: VJ Bold, VJ Irock
Kompass: Silva handledskompass
Moderklubb: Mullsjö SOK
Twitter: @sarahagstrom
Instagram: @saramariahagstrom
E-post: hagstrom_95@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *