10-Mila pepp!

Den största veckan för Sveriges orienteringsklubbar är här, 10-Mila veckan! Det känns riktigt stort i år, kanske mest för att det går på hemmaplan och för att vi i IFK är så taggade! Ska bli så kul!

Just nu packar jag väskan för en hektisk helg. Många av oss kommer inte att bo hemma för att få in rätta 10-Mila känslan, så snart går den ca 20 min långa resan till ett boende i östra Göteborg. För mig blir det samling, pepp och middag med klubben ikväll, och imorgon fullt fokus mot tävlingen.

Vi har et riktigt start lag och jag tror det kan räcka riktigt långt om vi springer på den nivån vi hållit på individuella lopp i vår. Jag själv känner att jag börjat komma tillbaka från järnbrist/överträningsdippen ovh kroppen känns äntligen stark så att jag bara flög fram i skogen på träningen i onsdags.

Efter loppet lugnar det inte ner sig utan då blir det till att under natten hjälpa till i den internationlla tv-studion då IFK är med och arrangerar hela tävlingen. Jag ser fram emot att vara med och se hur allt går till och förstås följa herrkavlen där IFK-grabbarna verkligen är favorittippade.

Länkar två artiklar jag varit med i de senaste dagarna:

Vi fick några ord i dagens GP, det kändes kul! http://www.gp.se/sport/bl%C3%A5vitt-siktar-p%C3%A5-att-bli-b%C3%A4st-igen-%C3%A4r-en-av-favoriterna-1.4254846

En väldigt bra och välskriven artikel i Falköpings tidning om mig och syrran:  http://www.falkopingstidning.se/article/systrarna-som-blivit-stjarnor-i-varsin-sport/

Nu kör vi!

/S

dshtr
20170427 10 mila låt 2 20170427 10 mila låt

Inspelning av 10-Mila låten med de grymma #IFKchicks!

image

Bild från artikeln i Falköpings Tidning. Visst var man taggad på tävling redan vid sex års ålder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *