Klarat medelkval!

Jag stämplade alla kontroller rätt idag! Och jag sprang på en ok tid vilket betyder A-final imorgon!

Loppet var bra fram till 7an, men sen en liten miss på 8an pga ändrad plan och sen blev jag nog lite omedvetet stressad och glömde mina mål och tekniker för loppet. Jag gjorde en liten miss till till 11an, och slog av på takten ordentligt till sista kontrollen vilket visade sig bli bomtid på winsplits.
Sträcktider: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/sv/default.asp?page=table&databaseId=42638&categoryId=2

Det var så kul att äntligen få komma ut och tävla, och jag har massor bra att ta med mig från kvalet till finalen, och även mycket jag kan förbättra. I kvalet slutade jag på en 11e plats, 2.19 efter Judith Wyder som vann. Hela svenska laget gick vidare vilket är riktigt roligt!

Imorgon startar jag kl 16.12 och har GPS för de som vill följa live på denna hemsidan!
Nu väntar ett nervöst dygn och sen är jag är redo att ha riktigt kul och göra mitt bästa ute i skogen!

/S

12072012-IMG_2753

middle_WOMEN-C - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *