På plats

Efter många om och men är vi nu på plats i Jeseník i Tjeckien. Dagarna som varit har betsått av mycket resa. I början av veckan var jag på geologiexkursion med Chalmers för att sedan åka tåg upp till Stockholm och sova en natt där. Dagen efter då vi skulle flyga var det kommunikationsfel på Arlanda så allt svenskt luftrum var stängt, vilket resulterade i missat flyg fån München och 6h väntan där. Jag hade mekanikböckerna och bra sällskap som underhållning under väntetiden. Väl framme i Wroclaw i Polen fick vi ta in på ett hotel då det var för sent för 2h minibussfärd mot Jeseník. Igår kom vi dock äntligen fram och jag fick rasta benen på en sjukt fin medelrelevant karta efter att ha vilat i två dagar. Jag fick en riktigt bra känsla på träningen och tror verkligen att det kommer bli en spännande och rolig utmaning som passar mig. Tävlingskänslan har äntligen börjat infinna sig och imorgon gäller det för mig! Då är det sprintkval på förmiddagen och förhoppningsvis sprintfinal på eftermiddagen.

Idag ska vi ut och heja på det grymma svenska laget som springer sprintstafett, och sedan ska jag ut på en karta och väcka de sista sprintnerverna i eftermiddag. wiie!

2349301

Äntligen kom vi iväg från München! Foto: Håkan Carlsson

11539622_10205337023964293_6165977677425605841_n

Från JVM 2015 då vi hejade sprint. Nu är jag laddad för hejning idag! Foto: Lars Rönnols

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *