Nytt!

Fick mig en rejäl update i garderoben och skoförrådet med det senaste från mina samarbetspartners noname som gör supersköna och snygga sportkläder, och VJ som gör skor med sjukt bra grepp och hållbarhet för löpning i terräng. Några bilder:

23042015-DSC_849623042015-DSC_8515  23042015-DSC_8713 23042015-DSC_8740 23042015-DSC_8782-3

Några saker är också från nonames skidkollektion (den lila träningsoverallen).

Mina nya favoriter är den blåa överdragströjan Breeze (första bilden) och de nya svarta trail-tightsen. Det är verkligen ett tips om man ska beställa nya basträningskläder som tights, strumpor, etc med även lite roligare designkläder som orienteringströjor eller den rosa jackan på undre bilden. Sköna kläder som håller, och till ett bra pris! In och kika! http://www.nonamesport.com/se/index.php

När det gäller VJ var det mitt självklara val av skor redan innan jag blev en del av samarbetet ”Team VJ”. Skorna har perfekt passform för mina fötter och jag tycker de håller sjukt bra för många träningspass i slitande terräng. Jag har alltid upplevt att skor från VJ har ett riktigt bra grepp, och som exempel på vissa regniga sprintar har jag valt mina favoritskor ”Irock” vilket varit avgörande och lett till riktigt bra grepp medan andra har halkat runt på blöta klipphällar. De nya skorna har ännu fler förbättringar och jag ser fram emot många träningstimmar i dessa nya snygga modeller! Sugen på nya skor? Checka VJs hemsida! http://www.vjsport.fi/sv/

23042015-DSC_8561

Detta var ingen direkt update om mitt liv just nu, men en helt ny intervju med mig finns att läsa på VJs blogg!

What’s up Sara?

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *