Topp tre naturupplevelse

Nu är vi på plats i Polen för första delen av värsldcupen i år och jag trivs riktigt bra!

Vi bor på ett hotell i staden Wroclaw som kallas Polens Venedig efter de 117 broar som finns.
Hotellet är i ett slag för sig: fullt av bilar som är så sjukt putsade att de blänker, likt allt annat som golv, väggar och tak.

Igår var vi ute på medeldistansträning i kvällssolen efter en förmiddag på flyg. Jag hade en så härlig upplevelse i skogen att jag när jag kom tillbaka till minibussen fick ur mig att det var en av mina topp tre bästa naturupplevelser. Detta fick jag direkt höra att de andra i laget inte alls höll med om. Men håller kvar den känslan inför tävlingen imorgon som jag verkligen ser fram emot! Jag ser fram emot härliga dagar med orientering tillsammans med toppenmänniskor som jag tycker om!

Idag har det varit en riktig slappar-/laddardag med turism inne i Wroclaw och kortspel i solen utanför hotellet. Jag har egentligen en del skolarbete att göra i och med missade dagar och tentor som kommer krypande, men jag har valt att skjuta upp det denna helgen för att helt kunna fokusera på tävlingarna som är väldigt viktiga.

Ett stort dilemma när jag ska åka iväg är om jag ska ha med systemkameran eller inte
+ det är kul att ta bra bilder och ha efteråt.
– den är sjukt tung att släpa med på flyg.
Denna resan tog jag faktiskt med den, och här är några bilder från skogen igår och Wroclaw idag.

Imorgon förmiddag är det dags!
För er som vill följa kommer det finnas TV-produktion och GPS-tracking på denna hemsidan http://worldcup2016.pl/live-center/

Ha det!

/S

29042015-DSC_8838

30042015-DSC_8851-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *