Husky Podcast

Jag och Johanna åkte för två helger sedan upp till Stockholm för att spela in en podcast med Magnus Ormestad. Vi Passade också på att träffa mormor och morfar i Vallentuna och vänner till familjen. En riktigt mysig helg!

Husky podcast är en riktigt häftig och bra pod, och som Magnus själv beskriver den:

”Jag vill, enkelt förklarat, söka upp och intervjua människor som jag är intresserad av, människor som på olika vis utmanar vardagens bekvämligheter, utmanar sina gränser och även inspirerar oss andra att följa efter. Guider, professionella idrottsutövare, äventyrare och entreprenörer som lever på sitt intresse och sin talang. Ofta på väg upp, eller ner, för höga berg och längs med slingrande stigar.”

Det känns som en riktig ära att få vara med!

foto-2016-03-04-18-38-12     Huskyinspelning

Foto: Gustav Hagström och Magnus Ormestad

För den som vill lyssna på podcasten finns den här : http://www.acast.com/husky/avsnitt97-sara?seek=0&autoplay=true, eller att ladda ner i din podcast app på mobilen! Länk till Husky podcasts hemsida: http://huskypodcast.com/

Podcasten handlar inte bara om mig och Johanna, utan även om ett traillopp som kommer att gå på Mösseberg i Falköping den 16e april. Loppet heter Husky Trail och självklart kommer jag och Johanna att vara med och springa i 17km-dam klassen (lite nervös att syrran slår mig, hon verkar vara i form nu). Jag tror det kommer att bli ett fantastiskt spännande och kul arrangemang som jag tycker folk borde planera in att springa, dels för att ha ett mål med träningen nu i vår, dels för att det Mösseberg är så sjukt fint på våren, och dels för att det kommer bli en kul folkfest i och med att orienteringstävlingen Tour de Mösseberg går på förmiddagen samma dag. Alla är välkomna!
Ses där!
http://huskytrail.se/

/Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *