Heja dig!

I och med att vi har många deadlines i skolan just nu och i och med att jag äntligen (!) har blivit frisk och kan lägga tid på träning blir detta inlägg inte så långt.

Helgen har spenderats i Göteborg med goa människor, och i måndags var for jag efter skolan hem till Falköping för att överraska syrran som kom hem från OS. Det var stort tårtkalas och många härliga Falköpings-människor kom och grattade Johanna.

Men tanken bakom detta inlägg var inte att beskriva min vardag, utan att föra vidare läsningen till något väldigt mycket viktigare:

https://vilmablennow.wordpress.com/

På denna blogg skriver min kompis, klubbkamrat och ”extra lillasyster”  Vilma om sin fight mot en sjukdom, anorexia.
I julas träffade jag Vilma som ”tagit över” min roll som Falköpingslöpare på Eksjö Orienteringsgymnasium. Det märktes direkt att allt inte var som det skulle, och jag fick några dagar senare höra av henne att hon hade problem med energiintaget. ”Oj vad tur att det koms på så fort”, tänkte jag och kände att nu kommer allt bli bra. Men, anorexia är en mycket svårare sjukdom än så. Vilma blev bara sämre och sämre och nu kämpar hon tappert mot en helt fruktansvärd sjukdom.
Hon är en fantastiskt duktig skribent och hennes inlägg kan hjälpa många. Jag tror tyvärr att många idrottare i dagens samhälle står och balanserar på den sköra tråden genom att mixtra med sitt energiintag för att ”bli lite lättare” och ”springa lite fortare”.

All styrka till dig!

/S

SM2015stafett3

Bild från när vi vann SM-stafetten i höstas

 

 

DSC_0562 DSC_0611

 

Några bilder från vårt första utomlandsläger med FAIK i Alicante för ett år sedan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *