En bra stad

Mitt i tentaperioden har jag inte så mycket tid att sitta och skriva här.

Skrev tenta i byggnadsmaterial idag vilken jag tror gick bra, och pluggar nu för fullt inför kemi- och fysiktentan på onsdag.

Jag har lämnat Falköping, men med ett leende på läpparna. För varje dag man är där inser man hur bra stad det faktiskt är. Jag vill rikta ett stort tack till de ideella insatser som gjorts (dels av min pappa) för att få i gång Falköpings konstsnöspår vilka jag har åkt många mil på under lovet. Ett tack också till Falköpings kommun som gör mycket bra, framför allt med att prioritera att sponsra friluftsaktiviteter på det sätt de gör med ett levande Mösseberg.

Att träna i Falköping är lätt, kanske främst tack vare min syster som är min absolut roligaste, trognaste och bästa träningspartner. Men också tack vare min klubb, Falköpings AIK OK som gör att träning blir kul och att man helt enkelt glömmer bort hur jobbigt det egentligen är, för att sedan inse att man fått ut max av träningen. Nu när jag varit hemma ett tag har jag hunnit med att vara med på några klubbaktiviteter som jag brukade vara med i när jag bodde här fram till 2011 vilket har varit sjukt härligt!

Tro inte nu att jag nedvärderar min nya träningsmiljö i Göteborg (eller andra träningsmiljöer), som är sjukt bra den med men på ett helt annat sätt, vilket jag börjar lära mig mer och mer nu. Jag ser mycket fram emot flera månader med vinterträning här i Göteborg!

Juste, hur var det med ”kort inlägg eftersom jag har tenta snart”… Prokastingering återigen, mitt expertområde har det visat sig 😉

Bild tagen på Mössebergs skidspår

12377957_941120635941424_5663603057536812673_o

 

/s

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *