Nytt samarbete med VJ Sport

Fick tre paket på posten i söndags, tre par nya skor från VJ sport som jag inlett ett samarbete med under nästkommande säsong!

DSC_2195

JBold_2014_iso_copyag fick alltså ett par VJ Bold 5, som jag använder som tävlingssko för skogsdistanserna. Har bara haft tidigare modell, men är säker på att denna också är superbra som orienteringssko!

Ett par Irock, som jag sprungit alla sprintar under 2014 irock_isomed. Segern på min seniordebut Euromeetingsprinten var mycket tack vare denna sko som gav ett oslagbart grepp på de hala och slippriga göteborgshällarna.

Sist ett par Sarva D’vil som är en ny sko för mig. Den kommer jag Sarva_Dvil_isofrämst använda under vinterns alla OL pass här i Halden då den är en lite mer uppbyggd sko än Bold. Testade denna ikväll under Haldens onsdagnatträning, och den fungerade superbra!

Nu är jag alltså redo för vinterträningen skomässigt, hoppas i år på en snöfri vinter trots att jag annars brukar vilja ha snö under iallafall några månader!
Karta från en del av kvällens nattOL:

ons natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *