Reflektioner om året som gått och lite om framtiden

Här är en länk till en intervju på Portugueseoeinteeringblog där jag intervjuas om mina upplevelser under året som gått och lite framtidstankar!
http://portugueseorienteeringblog.blogspot.se/2015/11/sara-hagstrom-elite-orienteering-worlds.html?spref=fb

Just nu jobbar jag på i skolan, det börjar dra ihop sig rejält med labbar, rapporter och presentationer. Som tur är känner jag dock att jag har mer kontroll under denna läsperiod jämfört med förra. Det är fortfarande tuft, men jag tror jag har kommit in i tempot, och med tanke på att jag klarade båda förra tenotorna vet jag att det kan funka även om det känns fruktansvärt stressigt mitt i terminen.

Jag har blivit frisk och börjat träna igen, vilket är ett stort glädjeämne! Helgen spenderades i Göteborg med lite mindre plugg än planerat men desto mer roliga saker. Under fredagen var jag ute med Anton och Oscar från gamla USM-truppen vilket var riktigt kul! På lördagen såg vi skidor, och sen bio med friidrottsgänget jag börjat träna lite med här i Göteborg. Under söndagen var jag och Andrea ute på ett långpass rullskidor och sen var det studier som gällde. Jag lyckades också på något sätt lära mig 138 decimaler av pi under helgen. Prokastinering från plugg på hög nivå? Ja! 3.1425926535897932384626… När ni träffar mig nästa gång, fråga mig om decimalerna så jag inte lärt mig dem förgäves 😉

Imorgon är det december vilket innebär julkalender!

Ha en fin vecka !
/S

2015-04-17 17.44.31

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *