Landslagssamling!

Hej igen !
I helgen har landslagets höstsamling hållits i Göteborg, och jag var där som nybliven senior!
Jag har tränat en del, haft många viktiga samtal, gjort rörelseanalyser, varit på många inspirerande föreläsningar, träffat mycket trevligt folk, varit på OL-galan och fått Skogssportens Gynnares utvecklingssstipendium för unga talanger. Jag är otroligt tacksam för stipendiet, nu när jag ”kommit ut i verkliga livet” har jag insett hur viktigt det är både motivatonsmässigt och för att få satsningen att gå ihop rent ekonomiskt. TACK!
Jag trivs väldigt bra i landslagsverksamheten och kan verkligen skriva under visionen om att vi försöker skapa världens bästa landslag. Att få vara med i utvecklingstruppen som nybliven senior känns som en viktig och rolig del av min satsning. Det finns så många fantastiska människor i de sammanhangen!

Det där med satsning ja, det nya träningsåret är uppstartat och jag blickar vidare mot 2016 med både spänning och glädje. Denna helgen har gett mig mycket motivation inför den kommande vinterträningen och jag ska även börja lägga upp en plan mot mitt nästa mål; jag vill springa EM i Tjeckien 21-28 maj ! Det är ett mål som är högt uppsatt, men med rätt inställning och träning inte omöjligt. Första steget i planeringsstadiet är att få ordning på vardagen här i Göteborg, alltså att hitta en balans mellan skola, träning och vila/avkoppling där den sistnämnda parametern dumt nog har prioriterats bort (något som inte rekommenderas). När detta är gjort kan jag börja lägga upp en fysisk, teknisk och mental plan inför hur jag ska ta mig mot mitt mål.

Landslaget, ett kul gäng!                                                                        Laddad för nya mål

11703087_847763595310515_8619578561495893837_n20140311_162537

 

 

Ska försöka hålla lite bättre update här framöver! 🙂

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *