Lång-SM

Denna helg var en helg jag hade sett fram emot länge, för i helgen gick lång-SM i Stockholm. Efter att ha blivit frisk från en liten förkylning stack jag ut på en jogg under torsdagskvällen för att ladda upp inför helgen. När det var 3 min kvar hem högg det till i vänster fot och jag kunde nästan inte gå på den, den fot som jag skadade innan världscupen i somras och har haft problem med i tre månader nu. Osäker på om jag skulle kunna springa åkte jag ändå upp, testade springa kvalet, (med väldigt mycket tejp som stabilisering för foten) och det funkade konstigt nog bra!
Jag startade även på finalen men då sa foten ifrån och jag fick lifta hem med några snälla hundägare. Efteråt har jag fått reda på att jag tydligen har ”fotbollsvrist” som tydligen är mest vanlig bland fotbollsspelare i slutet av en lång karriär (ironiskt nog eftersom jag inte är nån hejare på bollkontroll). Det positiva med skadan är att det inte blir värre om det gör ont, och det negativa är att det gör väldigt ont.
Helgen för övrigt var väldigt bra, vi åkte upp ett tjejgäng från FAIK med förstärkning från Falkenberg, hade roligt, träffade massa folk man inte träffat på länge och sprang fin orientering.
I helgen satsar jag mot att springa medel och stafett SM, med vetskapen av att jag inte gör något dumt mot kroppen. Denna helg har vi i FAIK ett SM-guld att försvara och vi är laddade till tusen !

Bild från helgen:

12003200_1192481644100457_223483459840914449_n

Bild från förra årets stafett-SM då vi vann D20-klassen!

dsc8493_54294715e087c3254ff92ab0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *