Livet som det är

En snabb update mellan allt som händer!

Jag har nu fått rum i en riktigt bra studentkorridor, (lustigt nog rummet mittemot min bror) och två dörrar bort från Alici  a som jag går i samma klass som och är med för det mesta i skolan. Träningen har funkat oväntat bra mellan alla mottagningsaktiviteter och timmar med plugg. Göteborg är en bra träningsstad. Jag har även blivit väldigt bra bemött, välkomnande från alla håll och kanter vilket kan behövas när man kommer till en helt ny en stad och en helt ny situation.

I helgen vågade jag mig på att ta två dagar utan skola för att vara med på landslagets träningsläger inför VM i Strömstad. Ett bra läger med mycket reflektioner och motiverande stämning för att satsa mot VM! Under lördagskvällen höll jag en presentation om min satsning för de som var och sprang DM lång och sprint i Västergötland. Under söndagen var det tänkt att springa DM men då kroppen inte kändes helt 100 tog jag kartan och gick. Nu onsdag kväll känner jag att kroppen börjar svara igen och jag hade tänkt köra de sista formtopparintervallerna imorgon efter skolan.
Jag har redan nu efter ca 3,5v insett att högskolestudier inte är en enkel match, och att det är stor skillnad från att plugga på gymnasiet. Jag tycker ändå att det är kul med utmaningen, och som jag satt upp mina mål så går orienteringssatsningen först, så får jag se om jag klarar av att studera 100%. Ett test helt enkelt och jag trivs med den tanken.

Några bilder från de senaste veckorna:

20150905_09560114400737648041440001524959

20150819_200043

Nu ska jag fortsätta på min hem-dugga i matte, och snart börja tagga till inför SM lång i helgen vilket kommer bli sjukt kul!

Tack och hej för ikväll!
/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *