Att se fram emot

Hej igen!
Inte mycket har hänt sedan sist, jag njuter till fullo av sommaren, träffat lite vänner, lärt mig vindsurfa, spelat beachvolleyboll, men framför allt har jag kollat upp hur min närmaste framtid kommer att bli.

Det jag lagt lite åt sidan när det vart junior VM och O-Ringen har varit vad jag ska hitta på till hösten , och nu har det blivit läge att ta ett beslut. Under långdistansdagen på JVM trillade ett mail in att jag blivit antagen till den 5åriga samhällsbyggarutbildningen på Chalmers i Göteborg med start till hösten. Tankarna på detta släppte jag under JVM men nu har jag ändå fått ta ett beslut att påbörja min utbildning där, eller rättare sagt, göra ett försök.

Det finns så otroligt mycket man vill i livet, och jag tror ofta det är det som begränsar oss: man vill för mycket. Jag tog ett år ledigt förra året för att göra det jag vill. Och jag gjorde vad jag ville: jag flyttade till Halden ett halvår och satsade på orientering, träffade nya människor och fick nya arbets- och livserfarenheter, något jag inte ångrar en sekund att jag gjorde. Vistelsen var så givande att jag funderat mycket på att flytta tillbaka till Halden där jag trivs otroligt bra. Det finns mer jag hade velat, jag vill resa utomlands, jag funderade över att flytta till Schweiz ett tag och prata mer tyska, jag har funderat över Stockholm eller att stanna ett år i Falköping. Men tyvärr är jag en lite rastlös person, jag måste komma framåt i flera saker,  utvecklas och ha utmaningar. Därför har tanken på studier kommit in som ett alternativ till framtid. Göteborg ligger nära hem, det har tuff och bra terräng för orientering, jag tror att jag kan få väldigt bra sparring av andra grymma tjejer där, Chalmers har ett bra omdöme som teknisk högskola, brorsan pluggar där, Amanda kommer också att börja till hösten och studievägledarna har lovat att vara flexibla med studiefart med tanke på min fortsatta elitsatsning. Det känns som att det kan vara värt att se hur det funkar!
Upprop inför hösten är den 18e augusti och då börjar en tid av pussel, skola+träning+umgänge ska få plats, men jag känner mig redo för utmaningen !

johanneberg_entre

Men ännu är det några dagar kvar av sommaren innan jag påbörjar min utbildning mot civilingenjör. Ikväll ska jag ÄNTLIGEN träffa mina underbara vänner och vapendragare från eksjötiden Felicia och Matilda för en helg i Göteborg. Efter det ska jag med med som ledare för Västergötlands USM-trupp som har läger i Strömstad. På onsdag förflyttar jag mig över Norska gränsen för att hälsa på i saknade Halden igen, och under helgen blir det antingen Night Hawk eller arrangörsjobb på FAIKs tävling. Vips är vi nästan framme vid 18e augusti!
Som rubriken säger: jag har mycket att se fram emot, både på kort och på lång sikt!
/S

Screenshot_2015-07-25-03-06-26img_2423_519f7d23e087c368b428a882

Bild 1: Jag och Felicia på O-Ringen i år, bild 2: jag, Matilda och Felicia i Åre påväg mot OLGY-läger i Trondheim.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *