Lugna dagar

Nu har det lugnat ner sig lite med äventyr, men desto mer saker att göra. Summera, skriva, planera, söka upp om hösten och framtiden och samtidigt försöka slappna av. Träningslusten är minimal i och med skadan i foten (motivationen för att gå till gymmet och ställa sig på en crosstrainer för att köra maxintervaller finns inte riktigt i nuläget) men av erfarenhet vet jag att detta är nåt ganska naturligt efter att vara färdig med årets stora mål.  De senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med familjen i sommarstugan på Hökensås, ca 40 min från Falköping. Framöver blir det till att följa orienterings-VM hemifrån, fortsätta söka boende inför hösten och träffa en del kompisar. Förhoppningsvis blir vädret OK och då hittar ni mig på beachvolleybollplanen uppe på Mösseberg!
DSC_0487

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *