Dags för O-Ringen!

Jag trodde att jag skulle hinna göra ett längre inlägg om JVM nu under dagarna, men det blev inte av utan har isället spenderat den mesta av tiden uppe vid Falköpings beacholleybollplan tillsammans med härligt umgänge ! Om mitt JVM får ni läsa lite längre framöver, nu njuter jag av sommaren till fullo!

Nu bär det av mot Borås för att springa sommarens andra stora tävling, O-Ringen vilket kommer att bli superkul! Jag var inte med förra året på grund av att junior VM gick samtidigt, så nu är jag extra taggad på en vecka med bra orientering, gemenskap, glädje och sol!
Vågar inte lova något inlägg på bloggen under veckan, så därför hänvisar jag till mitt twitterkonto och jag kommer hålla mer uppdaterat: https://twitter.com/sarahagstrom

Kanske ses vi i veckan ? 🙂

/S

NIK_0548

Bild på mig, farmor och min bror Gustav från förra gången jag var med på O-Ringen, 2013 i Boden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *