Uttagen till världscup!

I måndags fick jag beskedet, jag har blivit uttagen att representera Sverige i andra omgången av världscupen!! Den går av stapeln 3-7 juni i Halden/Lysekil/Munkedal. Jag kommer att få springa sprintdistansen i Lysekil på lördagen, och medeldistansen i Munkedal på söndagen.

Sara-H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(bild från 2012 då jag för första gången satte på mig landslagskläderna för att tävla på JVM i Slovakien)

Jag hade aldrig kunnat drömma om detta i vintras, men efter en bra vårsäsong där jag hållit jämn nivå nästan hela tiden har resultaten räckt till en plats! Min sommar blir om möjligt ännu mer uppbokad i och med världscupen, tur att jag gillar att vara på resande fot! De närmaste veckorna blir det alltså fullt fokus mot dessa tävlingar och det kommer att bli jättekul, är så glad att jag fått chansen att åka med seniorerna. Jag har mycket kvar att lära och jag hoppas att även jag kan ge lite tillbaka.

Hemsidan med mer information om världscuptävlingarna: http://www.woc2016.se/en/pre

Länk till Svenska Orienteringsförbundets hemsida om uttagningen:  http://www.orientering.se/grenar/orientering/nyheter/rekordtrupptillfor-vmviktigtattgemangachansen/

/S

(bild lånad från softs hemsida)

VC-trupp

 

En reaktion på ”Uttagen till världscup!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *