Senaste veckorna…

Ojoj, jag som skulle komma igång med att blogga/skriva nyheter på hemsidan. Antar att jag har missat det för att det under de senaste veckorna har hänt så mycket och jag har haft mycket nytt att tänka på. För att göra det hela lätt skriver jag en liten lista på vad som hänt sen sist (utan kronologisk ordning). Jag har:

 • Sökt en massa olika jobb här i Halden, och har efter några dagar fått svar av fler än jag vågat hoppats på.
 • Inrett min lägenhet och monterat upp min tv nästan helt själv (lite hjälp från en snäll granne)
 • Haft inflyttningsmiddag/disco med Helen och Matilda (fick en discokula av Matilda i inflyttningspresent)
 • Varit med på Halden SKs träningar, ex styrka, 3000m test, onsdagsnatt med GPS, kontrollplock i Fredrikstad och nattkorridor i form av snöflinga uppe på Höiås.
 • Provjobbat på bageriet jag kommer jobba på på måndagar och onsdagar. Tidig morgon men kul jobb med hög fart!
 • Lyckats ramla med cykeln och slagit mig blodig för att senare tvätta av mig och gråta lite hos personalen på McDonald’s. Cykeln gick också sönder så nu måste jag bevisa att jag klarar mig själv och laga den.
 • Firat med kakor att Matilda har uppfyllt en dröm hon haft (kan inte avslöja mer).
 • Efter många om och men lyckats tvätta en maskin tvätt (ca 3 försök innan utan vatten som slutade i akut klädbrist)
 • Varit och hållit i en föreläsning på Sandagymnasiet om min satsning, för att sedan vara med dem och träna. Kul att uppleva OLGY-stämning igen!
 • Pratat i radio Sjuhärad om orientering.
 • Jobbat på barnehage (dagis) där jag träffat massa urgulliga barn och lärt mig mycket norska. Fram tills idag var det ett mycket oklart ord som används mycket, men nu har jag lyckats ta reda på detta, skjønner betyder förstår.
 • Pratat skype med en bror på andra sidan Atlanten.
 • Börjat hitta lite i Halden och börjat känna att framtiden känns lite mer klar, äntligen!
 • Haft en kul helg i Borås på landslagssamling som innehöll 2st 3000m test och 3 st sprinttävlintar. Träffade massa roliga och saknade människor, var på OL-Gala och fick två pris, årets junior och årets komet. Känns väldigt kul och hedrande måste jag säga! Fick också ta del av Peter Öbergs specialstipendie ”våga satsa”.
 • Blivit filmad av Schweizisk tv när det var pizza-party på Höiås. Jag, Nina, Ingvild, Jo och Matilda hade lite svårt att koncentrera oss på samtalet som hölls när man fick en kamera rätt upp i ansiktet,  men det är väl så det är!

Nu känner jag att jag är redo för vintern, jag ska börja jobba på riktigt imorgon och nu börjar också vinterträningen ta form med med mängd och lite högre intensitet på prioritetspassen än tidigare. Har mycket att se fram emot asså!

Måste bli bättre på att ta bilder, men här kommer lite bilder från det senaste:

1415696563414 1415656305205 20141111_18294710686949_757132930990944_1605705890083166658_n

 

1510554_818501648172830_5804567684218441849_nB2WZaOGIcAAf7cA

onsdagsnatt

Ha det!

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *