Crazy day

Sista heldagen i Halden, sista jobbdagen och en kväll med äventyr.

Idag har jag alltså jobbat sista dagen på Motz Bakeri og Konditori i Halden. Min vistelse här har varit riktigt bra och jag har fått med mig så mycket lärdomar, skratt och nya vänner. Riktigt sorgligt att lämna in nyckeln och allt och säge ”hade!” för en sista gång. Nu satsar jag 100% på orienteringen under tävlingssäsongen, vilket kommer bli kul!

Jag stannade förbi några affärer och cyklade sen hem på min cykel som hållit ihop under hela tiden, och självklart går den sönder när det är ca 1km kvar hem, its meant to be?

Ett soligt och lugnt träningspass på Iddefjordfjella var kvällens aktivitet där jag sprang och diskuterade orienteringsteknik med Matilda (okej lite annat pratade vi om också vilket ledde till några onödiga bommar). Sen åkte vi ner till Iddefjorden med ett gäng och grillade, myste och snackade! Så härligt gäng, riktigt bra sätt att spendera sista kvällen!

Snapchat-6651109703839605602

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi körde hemåt började bilen krångla, och när vi hade ca 1 km kvar stoppade den helt och vi fick gå ut och putta bilen in på närmaste uppfart. Vi ringde på i huset och öppnade gjorde en snäll indier. Wazzam som jag tror han hette hjälpte oss med startkablar och det blev ett riktigt äventyr. Att vi var ett gäng på 2 britter, en svensk, en spanjor och en indier gjorde att det blev en smått språkförvirras situation. Vi fick inte igång bilen och tillslut fick vi gå hem.

Trots detta alla dessa konstiga händelser har det vart fin fin en dag, mest på grund av alla härliga människor jag vart med!

(foto kommer strax)

Tack och hej till er som orkat läsa

/s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *