Tack för mig vinterträningen!

Hej hej !
Kom nyss hem från HK Haldens hemmamatch som jag varit och kollat på med Guro och Helen. Ett skönt avbrott att tänka på lite annat än det som snurrar i huvudet just nu.

På onsdag är det inte bara dags att välja till högskola, utan i och med det blir det dags att göra nåt slags besut om framtiden. De som känner mig vet att jag inte alls är en person som gillar att ta beslut, och absolut inte stora beslut som vad man ska göra av sitt liv. Men det bästa (eller kanske värsta?) med det är att jag bara har bra alternativ att välja mellan och det jobbiga är att jag måste välja bort något. Sjuk lyx-värld jag lever i egentligen!

Annars har det varit en fin helg, jag har gjort min norska tävlingspremiär för i år här i Fredrikstad och det gick bättre än väntat! Kände att jag hade flytet och fokuset jag kräver för bra lopp, och jag var nästan lite förvånad att det gick så här ass bra på en vår-tävling som annars brukar vara lite ringrostiga.  Jag kom med i en artikel i Haldens Arbeiderblad: http://www.ha-halden.no/Motz_Sara_sjokkerte_verdenseliten-5-20-42645.html

I lördags kväll hade vi jentetreff nere på bryggerhuset med kaffe, kos och snack! Kvällen innan var jag hos Kine och åt middag. Det var kul att träffa henne lite mer eftersom hon opererats och inte kan vara med och träna så mycket än.

Idag har jag sprungit mitt längsta orienteringspass hittills i livet, tillsammans med norska landslaget var vi ute i dryga 2,5h kontrollplock. Detta verkade inte vara någon match för dem tuffingarna, men för mig tog det ut sin rätt på eftermiddagen då jag bara hade ork att ligga på soffan och vela över min framtid. Passet blev ett bra och rejält avslut på mina 2 tuffa träningsveckor, och nu följer en lättare för att sen gå över i tävlingsperiod utan block-träning.
Tack för mig vinterträningen, det har vart kul att följas åt (under hat-kärlek) de senaste månaderna!

/S

20140311_162452 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *