Ett år äldre

Hej !
Sen sist jag skrev har jag hunnit bli ett helt år äldre, har nu passerat 20-strecket och det känns faktiskt bra att bli lite äldre.  Ja har också hunnit testa Fredrikstads uteliv en rolig kväll med Matilda, Jonas, Annelie och en kompis till Jonas, tjänat ihop lite pengar genom att jobba, tränat lite lugnt under veckan för att vara fullt förberedd på lägret.

På våffeldagen, den 25 mars blev jag uppvaktad av mina fina vänner Matilda, Helen och Tove som sjöng och bjöd på tårta på sängen. Under dagen var det tänkt att jag skulle åkt till Strömstad på landslagsläger, men det blev inget av det då jag som en lite oönskad födelsedagspresent från kroppen vaknade med halsont. Det är klart att det drog ner dagen lite, men hade ändå en riktigt fin dag där vi åkte ner på byn, shoppade, fikade, for hem och lagade våfflor och sen tog det lugnt med film på eftermiddagen.

Senare kunde jag ändå åka till landslagslägret och vara med och springa i den mån det gick, men det är klart att det inte var som jag tänkt mig. Men jag träffade iallafall massa härliga människor, var på bra föreläsningar, hade en del samtal och blev riktigt sjukt taggad och motiverad till att bli frisk och tävla under vårsäsongen! Jag har satt upp mål inför säsongen som just nu känns stora och skrämmande, men jag tror att det är bra för mig att sikta högt (med risk för att falla hårt). De viktigaste tävlingshelgen för mig i vår blir utan tvekan Swedish Leauge i Säter, där det är uttagningstävlingar för världscupen i Halden som hade vart så roligt att få springa! Jag har också valt att fokusera lite mer på sprint framöver och därför är sprinten i Säter viktig att springa bra på.

Nu har förkylningen ändå äntligen gett med sig och jag har haft bra dagar med sol, påsk-rush på jobbet, filminspelning (preveiw kommer kanske efter helgen…!), finmiddag för att fira sommartiden, och 2 riktigt kvalitativa träningar. I tisdags var jag, Matilda, Mats och Helen på världens finaste karta (iallafall enligt mig), Akselås, och körde OL-intervaller i hög fart. Igår onsdags drog jag och Mats ut till Iddefjordfjella och sprang ett riktigt fint långpass på 2.20h, där tekniken flöt på riktigt bra ända till sista kontrollen. Man är ju inte odödlig.

Nu väntar tuff träningsperiod i två veckor, tävling på lördag och rätt mycket andra äventyr.

Living life!

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *