Tränar som Sara 15 år

Att träna som jag gjorde som jag gjorde som 15 åring innebär intervaller, snabbdistans och ännu mer intervaller. Fick lite flashbacks från min ungdomstid då jag i fredags stack ut och körde ”trappintervaller”. Detta innebär jogg 5 min till en backe med små trappavsatser, sen max uppför där så många gånger som man orkar.  Varje intervall tar ca 1,5-2 min , och efter halva (gränser kryper dock längre och längre ner i backen efter varje intervall) slår mjölksyran till nåt sinnessjukt.
I fredags körde jag 8 st i halv snöstorm. Känner på mig att det är dessa gris-pass som jag förhoppningsvis kommer tacka mig själv för när jag tävlar i vår och sommar! 🙂

2015-02-20 19.16.21 2015-02-20 19.18.37

För övrigt har helgen varit superbra, har efter hemkomst från Alicante tagit det med ro hemma, lunchat med pappa, sprungit SBN, tränat, förberett föreläsning och sett på skid-VM. I fredags var jag och fikade med en saknad Amanda Ingvarsson, mycket att prata ikapp om asså!

I lördags var jag en heldag i Göteborg och höll en föreläsning för Göteborgs orienteringsungdomar. Mycket vikt lades på att våga ha självförtroende på sig själv och att det är okej att misslyckas ibland. Efter det var jag och besökte Felicia och det blev en eftermiddag med prat, skid-VM och mat.
På kvällen kom jag hem och umgicks med min saknade familj, och Johanna visade bilder från sina äventyr på Ungdoms.OS i Lichtenstein, och jag blev inte det minsta avundsjuk… nej nej.

Söndagen bestod av långpass skidor med Johanna, som gav mig tekniktips, kan behövas inför framtidens äventyr asså…. avslöjar kanske snart vad det blir.  Kolla VM så klart och sen resa till min lilla norska favoritby, Halden. Här har jag träffat folk jag inte sett på länge, riktigt kul att vara tillbaka igen!
Ikväll var det testbana (ett typiskt ”sara 15år”-pass). Vi har firat att vi är så tappra och ger oss ut i regnovädret med Taco Tirsdag och VM-studio. Måste säga att det värmer lite extra att vara svensk här i Norge när vår superduktiga Charlotte Kalla går och vinner VM i överlägsen stil!

Tack för mig ikväll, ha en fin onsdag!
/S

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *