Vilodag

Hej hej!
Idag är det vilodag efter en intensiv träningsperiod. Jag har varit iväg på landslagsläger i Skredsvik utanför Uddevalla i 5 dagar, där det blev mycket och bra träning för min del. Vi bodde på en militärförläggning och hade det väldigt trevligt! Landslaget är ett gäng som jag trivs väldigt bra i, man får stöttning när man behöver, intressanta diskussioner och förstås massa härligt umgänge.
Lägret avslutades med ett vinterrace där jag efteråt (helt slutkörd i ben och andning) kunde konstatera att jag hänger med och att träningen i Halden ger resultat, även om det är långt kvar till tävlingssäsong.

I veckan blir det några mysiga dagar i Halden med jobb, matte-plugg, tidningsintervju och högskolebesök. Håller på att fundera ut vad mitt nästa år ska bestå av, så checkar lite olika möjligheter.

Bild på mig och Lisa från vinterracet i söndags
Vinterrace

Ha en fin vecka allihopa!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *