Helgens bravader

Att få helg efter jobbet i fredags var underbart, efter att ha jobbat 4 dagar denna veckan var jag lite efter med saker och ting och det var skönt att komma hem, ta en mysig eftermiddagsjogg med Matilda för att sen ta det lite lugnt, hämta Amanda (som var på besök i helgen) och sen laga hemmagjord pizza.

På lördagen vaknade vi av snöstorm, men tuffa som vi var gav vi oss ut i snökaoset, trots att vi var tvugna att gå ut och putta på Matildas bil för att den skulle komma loss från utfarten.  När vi kom fram till day-cupen i Fredrikstad undrade vi om vi var helt dumma i huvudet som håller på med denna sporten eftersom det var slaskstorm och stark kall vind som gjorde att man nästan blåste bort. Vi valde att spendera tiden innan start i bilen sjungandes till diverse gamla låtar som jag sen sprang och sjöng på under loppet.
Loppet gick trots alla gamla schagerdängor riktigt bra, hade fokus på rätt saker och ungefär såhär glad var jag när jag kom i mål! (dock är inte första bilden tagen efter målgång, men det är den andra)

IMG_8145P1140207

2015-01-24 Östsidenmarka HDNC #8 MD2.Mellom
2dRerun: http://loggator.worldofo.com/?idstr=logatec2015HDNC8M
Winsplits: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/sv/default.asp?page=table&databaseId=34591&categoryId=2

Det var en riktigt kul tränings-tävling arrangerad av Halden SK!

När vi kommit hem tog jag och Amanda en promenad ner till byn för att köpa saker till jentekvelden senare. Det blev en kväll med japan-tema, både musik, mat (sushi) och klädsel (så gott det gick). Så härliga tjejer och kvällen blev väldigt lyckad!

 

 

2015-01-24 19.50.43

 

Idag söndag åkte jag och Helen till Erte för att åka skidor på deras konstsnöspår. Så underbart att stå på skidor igen, och blev ett långpass fyllt av lek och trix (hoppa 180 grader och åka baklänges ett antal gånger)
Direkt efter var det CoolChics-möte som även jag fick vara med på trots att jag inte är en äkta CoolChic. Även här trevliga människor och diskussion om hur man ska hantera laguttagningar under nästa år.

Nu har jag tagit ikapp lite dator-tid, städat och ska snart laga mat. Nästa vecka innebär kortvecka i Halden för att sen dra på landslagsläger! Ska bli riktigt kul det!
Hade !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *