Ja, jag lever!

Hej hej allesammans!

Ja trots att jag inte skrivit här på ett tag så lever jag, kanske är min tystnad här som en indikation på att jag faktiskt lever mer!

Eftersom jag är en person som lever av punktlistor gör jag en sån om vad som hänt sen sist:

  • Jag har jobbat mycket, både på Motz (bageriet/cafét) och på Stenrød (barnehage/dagis) Känns bra att kunna jobba ikapp lite för det som jag ska vara ledig i februari! Så förra veckan blev det 4 dagars jobb, och denna blir det också 4. Tufft liv asså!
    De är två helt olika jobb, där tiden går lite för fort på bageriet, och där tiden går lite för långsamt på barnehagen. Jag känner ändå att båda jobben ger mig positiv energi (för det mesta) samt många olika upplevelser. Man träffar många trevliga/annorlunda människor när man jobbar på café, och en man som kom in igår frågade om jag kunde vara en dotter till honom från ett liv innan detta.  På barnehagen är jag ute på eftermiddagarna, lite slitigt och kallt men barnens kommentarer då de ser den långa leriga backen är  ”dette er ju skikkelig gøy!!” Ska försöka ta efter den inställningen till vädret som är nu.
  • Jag har haft två riktigt bra träningsveckor, där största utmaningen har varit att inte träna för mycket och hålla min till min plan som jag satte upp när jag hade stöttnings-samtal med Helena Jansson.  Jag försöker att fokusera på att ha riktigt bra kvalité på det jag tränar istället för att vara med på allt och göra det halvdant. Detta är dock väldigt svårt när Halden erbjuder superbra träningar minst en gång om dagen här, och alla känns som ”detta passet kan jag ju bara inte stå över”.
  • Jag har varit en helg i Eksjö och hälsat på gamla gymnasiekompisar. Hade dock hoppats att fler hade kunnat vara där, men det vet väl de flesta att det är ett omöjligt uppdrag att få alla scheman att passa ihop. Jag och Matilda tog iallafall tåget till Falköping där vi träffade min överlyckliga lillasyster som precis fått hela sin OS-utrustning inför Ungdoms OS i Lichtenstein. På lördag morgon blev det roadtrip till Eksjö där vi sprang keps OL med grabbarna som går ett 4e år. Vi umgicks med dem resten av dagen och på kvällen begav vi oss ut på fest. Så kul att träffa massa gamla kompisar, känner att jag verkligen saknat Eksjö och folket där! På söndagen sprang vi långpass och for sen hem till Halden igen!

Det där med punktlista gick ju inte så bra, blev kanske lite mycket i varje punkt…

Här kommer lite bilder:

1421543201423 20150118_013527 10942459_10152885730758780_1761510761_n TTT plan för vaje pass10933905_10203203590680095_8075308725852817837_n

Sist är den planering/utvärdering jag försöker använda till varje prioritetspass orientering jag kör!

Nu måste jag snart börja laga mat tills Helen kommer hem från skolan, eftersom jag är ledig idag har jag tagit på mig det. Ser det som ett tillfälle att fila lite extra på mina matlagningskunskaper som inte är på topp efter att ha bott på internat med färdiglagad mat i 3 år.

Ha det!

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *