Update mellan Tour de Ski

Hej hej från Tour de Ski-soffan!

Tänkte hinna med ett litet inlägg nu innan damerna ska ta sig an monsterbacken. Spännande att se herrarnas, är dock lite ledsen över Calle, han var verkligen värd en pallplats efter alla dessa 4e-platser! Har varit i samma situation själv för några år sen då jag var 4a på 3 av de 4 SM-tävlingarna jag sprang.

Men över till mer här och nu! I veckan har jag kommit tillbaka till jobbet och det har vart kul att träffa jobbarkompisarna igen. Lite skönt att julstressen är över, jag lyckades slå stängningsrekord, på 14 min! Får väl erkänna att jag hade väldig tur den dagen, och tror inte att tiden kommer gå att slå något mer nu. Men försöka kan man alltid.
Jag har förstås sett mycket Tour de Ski, gått på tur 2 gånger, haft lite mer högintensiv vecka träningsvecka och umgåtts väldigt mycket med min nya sambo Helen. Det känns verkligen som att vi passar bra ihop, hon har redan nu visat sig vara en av de coolaste, snällaste och roligaste personerna jag vet, och att sprida energi är nåt som hon verkligen är bra på! DSC_2422

En mindre lyckad grej jag gjort är att jag tappat min telefon i golvet så den gått sönder, otäckt hur det helt plötsligt visar sig hur beroende man är av den! Men jag kan fortfarande nås via mail och på facebook, men planerar väl att skaffa en ny mobil inom de närmaste veckorna när tar en tripp till Sverige. Jag har också fått en känning i en sorts löparknä under långpasset idag, så nu blir det stretching och vila ett litet tag.

Men nu börjar damernas sista-etapp, ha det fint hälsningar från oss!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *