Här händer det grejer

Hinner ju inte med detta att skriva… men nu ska jag skärpa till mig!

I fredags var jag på en snöig nattcup på en riktigt fin och bra karta (blir fortfarande positivt överraskad varje gång det är det, men borde inte bli det eftersom det verkar vara standard här). Sprang fort för första gången sen viloperioden och det gick faktiskt bra! Slutade tvåa på dambanan, ska dock inte nämna hur långt jag var efter natt-drottningen Nadiya…

P1120819 P1120808

På lördagen var det lucia och jobb, hälsade såklart alla glad lucia, men det verkar inte vara lika stort i Norge som i Sverige. Blev nästan lite ledsen när en man kom in och frågade vad de gula S-en var. Han hade verkligen missat något enligt mig. Hade en kul jobbdag med Trine som jag jobbar med, som för övrigt visade sig vara norge-tvåa i gymnastik! Direkt efter det bar det av hem för att förbereda surprisepartyt för Jo, som tyvärr ska hem till Skottland efter ett halvår i Halden. Kvällen blev lyckad med en riktig surprise för Jo. Vi var 10 tjejer här, från 5 olika länder och vi valde av alla sällskapsspel som finns att spela spelet Med andra ord, på norska…. Det var svårt men riktigt kul, språkförvirringar var bara förnamnet.
DSC_2398

 

DSC_2399 DSC_2400 DSC_2375 DSC_2372  10850785_10152783672763780_898694162_n 10867152_10152783672863780_486973874_n

På söndagen drog vi iväg på träningstävling masstart med en massa bra folk. Känner att jag inte är i samma slag som innan viloveckan, men benen fungerade dock som
de skulle och tekniken var också godkänd bortsett från några dumma beslut att ta egna vägval.  Blir så taggad av att vara med och se de andra tjejerna springa så bra, träningsmotivationen höjs rejält och jag vill så gärna kunna hänga med de bästa. Följde terräng-EM under dagen som gick från Borovets i Bulgarien, samma ställe som JVM gick på. Där var det nu vinter, men de hårda friidrottarna trotsade imponerande nog snön och leran och sprang  i sina små friidrotsbikinis ändå. På kvällen var vi och såg på handboll, Halden som spelar i högsta ligan i Norge spelade mot Hasslum. Tyvärr förlorade de, men det var ändå kul att se en sport på elitnivå man inte känner till så bra, och det var spännande in i det sista!
Direkt efter handbollen var det middag hos Jo (som hade planerat en hejdåmiddag innan hon visste att vi skulle ha surpriseparty för henne). Riktigt tråkigt att hon ska åka hem, kommer verkligen sakna henne här!

P1120888 P1120839hj

2014-12-14 12.11.052014-12-14 17.46.00

Igår jobbade jag på Motz, var 2 min från stängningsrekord och var på styrketräning direkt efter.

Idag har jag jobbat på barnehage, med de lite äldre barnen. När jag hade vart där i ca 10 min fick jag frågan ”Du Sara, snakker du sån engelsk?”. Då fick jag förklara att jag var från ett annat land, och de gissade bla på att jag var från Spanien, Finland och Danmark.  Dagen var väldigt koselig och flera timmar gick åt till att slå in julegaver ( tex teckningar, halsband och snören) som barnen hade gjort. Så söta barn kan vara! Dagen avslutades med tröskelintervaller med ett stort gäng orienterare. Jag har lite svårt att inte vara helt slutkörd efter ett intervallpass, för mig har intervaller alltid varit att köra max. Så idag fick jag mjölksyra lite tidigare än jag skulle, man jag hoppas det inte ska straffa sig för mycket imorgon på onsdagsnatten. Nedan är en bild på barnehagen där jag jobbar ibland.
DSC_2363.

Nu har jag väl skrivit tillräckligt, tack och hej!
Och Bosse, här kommer en bild på mitt fuskbygge till pepparkakshus! 😉

2014-12-07 14.01.41

Ska försöka göra inlägg lite oftare så ni slipper såna här monster-inlägg! Hade!

/S

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *