Måndagar är till för att slå rekord

Nu är jag tillbaka i Halden igen efter en härlig hemma-helg bestående av årsfest och julfest med FAIK. Slutsatser jag kan dra av dessa två evenemang är att jag har en riktigt bra klubb med sån bra gemenskap och glädje!
Eftersom jag haft vilovecka och inte tränat har jag haft tid att bygga en liten pepparkaksstuga, lära mig Christmas Lights av Coldplay på piano, träffa lite folk och planera för kommande tider.

Igår var det måndag vilket betydde jobbdag på Motz. Eftersom jag är en tävlingsmänniska blir nästan varje jobbig sak till en utmaning, och i jobbet innebär det att lyckas stänga butiken så fort som möjligt. Rekordet inför dagen var 28 minuter, idag slog jag det igen med en minut, och det ligger nu på 27 minuter. Målet innan jag lämnar Halden är att slå Maries rekord på 15 min….

Direkt efter jobbet var det styrka. Brukar inte tycka styrka är kul, men efter en total vilovecka var det riktigt kul att kunna köra på och känna att jag är på väg igen, ett steg närmare mina mål.  Resten av kvällen spenderades på middag och en fin kvällspromenad med min Halden-kompanjon Matilda som berättade allt om sitt nya jobb.

Hittade inga bra bilder från helgen, måste försöka bli lite bättre på att ta kort, har ju faktiskt fått en ny systemkamera jag ska försöka lära mig.
Det kanske får bli dagens projekt? Ska snart ge mig ut i solen och testa lite!

/S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *